logo
Niedziela, 09 luty 2025
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Szukam osoby do indywidualnej modlitwy o rozeznanie.
Autor: Xxx (---.29.186.90.ipv4.supernova.orange.pl)
Data:   2025-02-04 09:05

Czy ktoś był na indywidualnej modlitwie o rozeznanie, uwolnienie? Klasztor? Szukam odpowiedniej osoby, księdza, ojca duchowego.

Re: Szukam osoby do indywidualnej modlitwy o rozeznanie.
Autor: Bea (---.dynamic.chello.pl)
Data:   2025-02-04 13:21

Są Msze o uwolnienie, uzdrowienie wystarczy poszukać w internecie, gdzie w Twojej okolicy się odbywają.
Wszelkie wątpliwości natury zniewoleń, nękania, itp. można skonsultować na rozmowie z księdzem egzorcystą, popatrz na stronie swojej diecezji, w których parafiach urzędują tacy księża.

Autor: Xxx (---.29.186.90.ipv4.supernova.orange.pl)
Data:   2025-02-04 23:47

Przerabiałem temat internetu. Dlatego zadaję pytanie tutaj. Chcę konkretnego polecenia,sprawdzonego,pomocy.
Przerabiałem temat internetu. Dlatego zadaję pytanie tutaj. Chcę konkretnego polecenia,sprawdzonego,pomocy.

Autor: Magdalena (---.centertel.pl)
Data:   2025-02-05 16:18

> Chcę konkretnego polecenia, sprawdzonego, pomocy

W internecie nie otrzymasz solidnej odpowiedzi. Znajdź ją w realu u księdza, (face to face, oko w oko itp.), nie w internecie. Również nie otrzymasz odpowiedzi na pytanie, "czy to grzech, czy nie."

Autor: Tomasz (---.dynamic.chello.pl)
Data:   2025-02-05 17:13

@Magdalena: Autorowi wątku jak rozumiem chodzi właśnie o polecenie konkretnego księdza, z którym będzie mógł porozmawiać w realu.

@Xxx: może napisz, w jakiej okolicy mieszkasz, żeby ewentualni odpowiadający mogli Ci wskazać kogoś z okolicy, a nie z drugiego końca Polski czy świata.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Twoje imię:
 Adres e-mail:
 Temat:
 Przepisz kod z obrazka: