logo
Czwartek, 27 marca 2025
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Umieram. Pomocy, nie chcę do piekla.
Autor: Elzbietan320 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data:   2025-03-09 12:06

Witam ale zaraz żegnam opuszczanie umieram ciałem i wszystkimi narządami jde na msze dzisiaj nie wiem czy dam radę utrzymać życie a mam grzechy chce sie wyspowiadsc co robic mozna jakoś inaczej może no przed obrazkiem Jezusa nie wiem pomocy nie chce do piekla.

Re: Umieram. Pomocy, nie chcę do piekla.
Autor: Kaśka (---.10.76.220.ipv4.supernova.orange.pl)
Data:   2025-03-09 15:42

Za mało napisałaś, żeby wiedzieć o co chodzi. Jeśli masz siłę iść na mszę, to poproś o spowiedź, gdy nikogo nie będzie w konfesjonale. To normalna droga pojednania z Bogiem. Jest jeszcze żal doskonały, ale nie rozumiem co znaczy "utrzymać życie", skoro wychodzisz z domu. Jeśli ktoś jest chory to dzwoni na plebanię i prosi o księdza do domu, ale nie dzwoni się, jeśli można chodzić.

Mam nadzieję, że nie wzięłaś niczego, żeby zakończyć życie?

Autor: Estera (---.165.kosman.pl)
Data:   2025-03-09 19:39

W konfesjonale spotkasz się z miłosiernym Ojcem, który przebacza i przytula. On czeka na Ciebie tu, w konfesjonale, i w niebie. Przyjmij Jego zaproszenie.
Jeśli nie masz siły iść do kościoła, możesz zaprosić księdza do domu. Możesz też przyjąć sakrament chorych. Można o niego poprosić każdego księdza.

Autor: Imienniczka (---.play-internet.pl)
Data:   2025-03-10 12:33

W każdej Spowiedzi Świętej i Mszy Świętej możemy oddawać Bogu to, co w nas słabe, co jest "bez życia", co sprawia że nie ma w nas radości i sensu. I doświadczać, że On napełnia nas życiem i daje nowe siły.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Twoje imię:
 Adres e-mail:
 Temat:
 Przepisz kod z obrazka: