logo
Sobota, 14 czerwca 2025
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Jedyny sposób na pozbycie się klątwy to komentarz pod filmikiem?
Autor: Marcin (---.play-internet.pl)
Data:   2025-06-10 09:13

Kiedyś obejrzałem taki filmik w internecie i poźniej dowiedziałem się że ten filmik jest przeklęty i że po obejrzeniu go można umrzeć lub będzie nawiedzał duch tego mężczyzny na nagraniu. Był jeden sposób na to aby pozbyć się tej klątwy trzeba było w komentarzu napisać date kiedy się to oglądało ja tego nie zrobiłem i nie pamiętam kiedy to było. Ostatnimi czasami jestem ciągle, zmęczony, nie mam na nic siły, i ciągłego nic mi nie wychodzi. Co zrobić jeśli klątwy to prawda to w da się w inny sposób jej pozbyć?

Re: Jedyny sposób na pozbycie się klątwy to komentarz pod filmikiem?
Autor: hanna (---.wtvk.pl)
Data:   2025-06-10 13:57

Nie należy wierzyć w podobne brednie. I tyle. Pan Bóg jest silniejszy od internetowych bzdur i wpędzania podatnych ludzi w obłędne lęki.

Korzystaj regularnie z sakramentów, módl się regularnie (co nie znaczy bardzo dużo) i odstaw wszelkie filmiki.
Ogranicz internet, skoro na razie nie umiesz odróżniać prawdy od bzdur.

Autor: Bea (---.ghnet.pl)
Data:   2025-06-10 17:42

Psychomanipulacja dla zwiększenia popularności kanału tego autora

Autor: Estera (---.165.kosman.pl)
Data:   2025-06-11 01:16

Chcę cię poinformować, że umrzesz niezależnie od tego, czy oglądałeś ten filmik, czy nie. Chyba, że wcześniej nastąpi koniec świata i czasu, to może nie umrzesz, nie wiadomo jak to będzie. Na zmęczenie i brak sił polecam odpoczynek i zadbanie o siebie, przy przedłużających się takich stnach warto iść do lekarza, żeby wykluczyć ewentualne choroby albo zacząć je leczyć.

Autor: Kaśka (---.96.188.143.ipv4.supernova.orange.pl)
Data:   2025-06-11 03:09

I w telefonie i w internecie, jeśli ktoś pisze, że musisz odpowiedzieć bo inaczej coś złego się wydarzy (to szantaż), to często twoja odpowiedź może być przekierowana na dziwny zagraniczny adres. I wprawdzie ani śmierć ani nawiedzanie duchów pewnie ci nie zagrozi, ale pieniędzy można przy tym stracić tyle, że śmierć nie będzie wydawała się czymś najgorszym. Na dziwaczne informacje lepiej nie odpowiadać.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Twoje imię:
 Adres e-mail:
 Temat:
 Przepisz kod z obrazka: