logo
Niedziela, 25 stycznia 2026
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie?
Autor: Mariusz (---.31.46.5.mobile.internet.t-mobile.pl)
Data:   2025-10-20 18:10

Szczęść Boże
Jestem krótko po rozwodzie cywilnym. Moje małżeństwo trwało 10 lat z czego 13 lat razem. Dwójka dzieci 4 i 7 lat. Mamy opiekę naprzemienna. Kryzys zaczął się jakieś 4-5 lat temu przemoc psychiczna z mojej, nie zdawałem Sobie sprawy że jest tak zle, żona mówiła zróbmy coś z tym chodźmy na terapię a ja nic wówczas mówiła że chce rale ja ją prosiłem że nie że się zmienię i nic z tego nie wyszło. W całym małżeństwie to wszystko inicjowała moja żona zakup mieszkania, samochodu, remonty ja byłem materialistą i egoistą tylko odkładałem pieniądze na spłatę kredytu żeby później Miedź lżej. Dużo płaczu że strony mojej żony a z mojej nic tylko odwrócenie i do drugiego pokoju. U żony w końcu coś wybuchło bańka się napełniła i koniec rozwód w między czasie wstąpiła do wspólnoty kościelnej gdzie poznała kogoś z takim wartościami jak ona wiara. Ja ta wartość zobaczyłem jak przyszedł kryzys ale za późno. Mówi nie kocham Cię, kocham jego. Codziennie się modliła o miłość do Mnie ale to nic nie dało, Pan Bóg zesłał jej owego mężczyzne i to jest prawdziwa miłość. Jesteśmy po rozwodzie cywilnym teraz wiem że będzie się starać o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Powiedzcie Mi czy jest szansa że wróci do Mnie. Teraz zrozumiałem ile błędów popełniłem ale to już za późno.

Tematy Autor  Data
 Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Mariusz 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Magdalena 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Estera 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Mariusz 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Estera 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy Magdalena 
  Re: Rozwód cywilny. Czy jest szansa że wróci do Mnie? nowy HalinaMR