logo
Niedziela, 25 stycznia 2026
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu?
Autor: Ibetna (---.centertel.pl)
Data:   2025-11-15 22:28

Jak co roku moja teściowa wyraża pragnienie, abyśmy przyjechali do niej na Wigilię.Przyznam, że nie bywaliśmy tam często na Wigiliach.Jeździliśmy do moich rodziców.Byli schorowani.Mieszkali daleko.Czasem też zaglądaliśmy na " chwilę" do teściów w tym dniu.W domu teściów nie czuję się dobrze.Moi rodzice już nie żyją.Chciałam spędzić Wigilię z moim mężem i dziećmi w swoim domu.Mam inne wyobrażenie odnośnie tego dnia niż moja teściowa.Co innego wyniosłam z domu, przykładowo nie lubię pomijać roli mojego męża, chcę abyśmy razem tworzyli tę atmosferę.Chcę, żeby to on przeczytał fragment z Pisma św,.przy dzieciach, wiem niby drobnostka, ale dla mnie ważne, chodzi o rolę ojca w rodzinie.Tam to jest nierealne.Teściowie nie będą sami w Wigilię.Mają liczną rodzinę. Możrmy odwiedzić ich w Święta oczywiście lub zaprosić do siebie.Czy popełniam jakieś zło?

Tematy Autor  Data
 Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Ibetna 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Estera 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Xyz 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Estera 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Ibetna 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy hanna 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Jan 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Ibetna 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Ζ 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy hanna 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Ela 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy Marek 
  Re: Czy to złe, że Wigilię chcę spędzić z mężem i dziećmi we własnym domu? nowy patrycja 
 Odpowiedz na tę wiadomość
 Twoje imię:
 Adres e-mail:
 Temat:
 Przepisz kod z obrazka: