logo
Szukaj w

Posłuchaj Radyjka
kanał czerwony
kanał zielony

Jak zebrać się by pójść do spowiedzi?
Autor: MilenkaPseudonim (194.9.79.---)
Data:   2026-02-05 20:33

Na kilkadziesiąt spowiedzi tylko raz nazwałem ten grzech wprost. Chce to skończyć ale bardzo boję się spowiedzi. Mam świadomość że to tylko człowiek to czuję że ksiądz to tylko "łącznik" z Bogiem. Szkoda że nie da się tego załatwić bezpośrednio z Bogiem skoro On i tak wie. Potrzebuje wsparcia. Jak zebrać się na siłę by znowu pójść do spowiedzi, nie wykręcać się tylko znów powiedzieć w prost? Skoro wiem że to i tak przyjdzie i czasami nie potrafię nawet z tym walczyć... Próbuje, modlę się. Proszę o modlitwę

Re: Jak zebrać się by pójść do spowiedzi?
Autor: Magdalena (---.centertel.pl)
Data:   2026-02-07 22:14

Idź do spowiedzi i pozbądź się jak najszybciej diabelskiego, cuchnącego świństwa. Nie kombinuj po swojemu, po ludzku, szkoda na to czasu. Lepiej proś Pana Boga aby dał Ci siłę, żebyś pokonał samego siebie, wszelkie obawy. ON jest Bogiem miłosiernym. Z Jego pomocą dasz radę.
Oczywiście, pomodlę się za Ciebie.

Autor: Marcin (---.centertel.pl)
Data:   2026-02-08 10:18

Bądź facetem i powiedz to wprost by uzyskać przebaczenie i wrócić do stanu łaski uświęcającej. I przyjmować Komunię św. która wzmocni Cię w pomnażaniu dobra (i w walce ze słabością).

Autor: Katolik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   2026-02-08 18:00

Dobrze by było powiedzieć też że na poprzednich spowiedziach nie nazywało się tego wprost.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Twoje imię:
 Adres e-mail:
 Temat:
 Przepisz kod z obrazka: