Autor: Maria (---.timplus.net)
Data: 2024-10-23 07:50
Witajcie,
Może ktoś uzna, że przesadzam, ale proszę Was o pomoc. Była narzeczona mojego chłopaka przyjaźni się z moją kuzynką, a także całą rodziną chłopaka - przez co czuje się niekomfortowo. Wiem, że to nie moja sprawa ale np. podczas rodzinnych spotkań jestem ignorowana, czuję się jak osoba z którą nie ma tematów do rozmów, dopóki ktoś głośno nie rzuci "Marysiu a ty dlaczego się nic nie odzywasz" każde nasze wyjście do rodziny chłopaka to moje milczenie i czekanie aż impreza się skończy, czuję się źle na prawdę próbowałam to przełknąć, próbowałam nawiązać kontakt ale czuję się nieakceptowana. Chłopak uznał, że przesadzam, że kuzynka może się przyjaźnić z jego byłą narzeczona (mam tego świadomość i nic nie sugeruje, po prostu jest mi z tym źle) i że nic z tym nie może zrobić. Czuję się źle w mieście w którym mieszkam, czuję się jak 5 koło u wozu. Co do byłej chłopaka - nigdy za sobą nie przepadałysmy, dużo złego mówiła na mój temat, gdzie po prostu sobie to wymyśliła, żeby stworzyć taki mój obraz. To niestety zapatrzona w siebie jedynaczka i mimo iż ma już męża i rodzinę, nadal miesza w moim życiu. Mam już dość, nie wiem co robić.
|
|